Keukencentrum Berkers - Keukenperfectie uit Noord-Brabant
Icon Ervaring
Meer dan 45 jaar ervaring
Icon Prijs
Hoge kwaliteit voor scherpe prijzen
Icon Keurmerk
In bezit van CBQ keurmerk
Icon Advies
Persoonlijk advies op maat

Keukencentrum Berkers leverancier van

Schmidt Keukens

Schmidt Keukens

Hoewel de naam anders doet vermoeden is Schmidt Keukens een Frans fabricaat. En wat voor één. Schmidt is in Frankrijk nummer 1 in keukens en dankt deze positie aan de creatie van innoverende oplossingen die perfect met hun tijd meegaan. Keukencentrum Berkers is reeds jarenlang dealer van de hoogwaardige en duurzame collectie Schmidt Keukens. Schmidt is overigens de enige keukenfabrikant met het NF Environnement certicaat.

Keukenkasten van binnen en buiten in dezelfde kleur

Voor Schmidt Keukens vormt de keuken het hart van uw woning. Perfect gekruid met die accenten die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Het geheel is zorgvuldig gedoseerd en tot in detail afgewerkt door Schmidt Keukens. De collectie keukens is bijzonder scherp geprijsd en u krijgt maar liefst 5 jaar volledige garantie. De collectie varieert van nostalgisch tot modern waarbij u kunt kiezen uit verschillende deurvormen. De traditie van Schmidt Keukens staat voor kasten die aan de binnenkant dezelfde kleur hebben als aan de buitenkant. Zo zijn uw kasten ook open net zo mooi. Voor die perfecte afwerking kunt u een keuze maken uit diverse kleuren.

Schmidt Keukens blinken uit in lakwerk

Schmidt keukens blinken uit in het lakwerk. Er wordt gebruik gemaakt van een duurzame micron lak die uw keuken een bijzondere uitstraling geeft. De kwaliteit van de gebruikte materialen is werkelijk perfect te noemen.  Door het gebruik van 19 mm dik plaatmateriaal heeft elke keuken een grote stabiliteit. De keukens bieden u ook vele planmogelijkheden zoals ergonomisch verantwoorde werkhoogten en diepere keukens voor meer werk- en bergruimte.

Enkele kenmerken van Schmidt Keukens

Metalen legplank dragers met borgstift
Volledig uittrekbare metalen laden en korven
Volledig metalen scharnieren
Spoelkasten met aluminium beschermplaat
Compleet greeploze collectie. Met horizontale en verticale greeplijsten
Geruisloos sluitsysteem met slow motion voor o.a. laden en kasten
Nostalgische planelementen, ronde keuken en ronde planelementen.