Keukencentrum Berkers - Keukenperfectie uit Noord-Brabant
Icon Ervaring
Meer dan 45 jaar ervaring
Icon Prijs
Hoge kwaliteit voor scherpe prijzen
Icon Keurmerk
In bezit van CBQ keurmerk
Icon Advies
Persoonlijk advies op maat

Keukencentrum Berkers leverancier van

Schröder Keukens

Schröder Keukens

De onderneming werd in 1926 opgericht door Gustav Schröder en wordt inmiddels al door de derde generatie van de familie geleid. Aanvankelijk was het bedrijf gespecialiseerd in de bouw van buffetkasten en produceerde het op een kleine etage in Bünde. Hermann Schröder, die in 1967 het bedrijf van zijn oom overnam, schakelde de productie meer en meer over op inbouwkeukens. In het kader van deze herstructurering verhuisde de onderneming naar Kirchlengern, waar de mogelijkheid bestond de productieoppervlakte uit te breiden.

Vandaag wordt het bedrijf geleid door Hermann Schröder en zijn dochter Kerstin Kröhnert, die het succes van het traditierijke familiebedrijf met innovatieve en moderne ideeën voort willen zetten.

Schröder Küchen heeft handelspartners in Duitsland, Nederland, België en Frankrijk, en produceert op een bedrijfsoppervlakte van in totaal 12.500 m2. Een grote selectie van moderne en individueel planbare keukenideeën hebben wij in onze showroom tentoongesteld. Overtuig uzelf van de gevarieerde mogelijkheden en flexibele technische oplossingen die Schröder Küchen u biedt.