Schröder Keukens - Keukencentrum Berkers Noord-Brabant

Keukencentrum Berkers

Leverancier van Schröder keukens

Schröder Keukens

De onderneming Schröder Keukens wordt in 1926 opgericht door Gustav Schröder en wordt inmiddels al door de derde generatie van de familie geleid. Als eerste was het bedrijf gespecialiseerd in de bouw van buffetkasten en produceerde het op een kleine etage in Bünde. Hermann Schröder na het bedrijf in 1967 over van zijn oom. Hij schakelde na de overname de productie steeds meer over op inbouwkeukens. In het kader van deze herstructurering verhuisde de onderneming naar Kirchlengern. Hier bestond de mogelijkheid om op productieoppervlakte uit te breiden.

Vandaag wordt het bedrijf nog steeds geleid door Hermann Schröder. Dit doe hij samen met zijn dochter Kerstin Kröhnert. Zij willen samen het succes van het traditierijke familiebedrijf met innovatieve en moderne ideeën voort zetten.

Schröder Küchen heeft handelspartners in Duitsland, Nederland, België en Frankrijk. Het bedrijf produceert op een bedrijfsoppervlakte van in totaal 12.500 m2. In onze showroom hebben wij een grote selectie van moderne en individuele keukenideeën tentoongesteld. Overtuig uzelf van de gevarieerde mogelijkheden en flexibele technische oplossingen die Schröder Küchen u biedt.

Heeft u vragen? Neem vooral contact met ons op! Ons teams staat voor u klaar om u te helpen met al uw vragen.