Keller Keukens - Keukencentrum Berkers

Keukencentrum Berkers

Leverancier van Keller Keukens

Keller Keukens

Keller keukens is een van onze ‘huismerken’ waar we trots op zijn. Een op en top Nederlands fabricaat en bovendien de grootste en modernste fabrikant van designkeukens. Met Keller keukens bieden wij u naast design ook kwaliteit, functionaliteit, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. En dat alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en maar liefst 5 jaar volledige garantie. Het keukenaanbod sluit naadloos aan op de altijd veranderende wensen en eisen op keukengebied. Van moderne keukens tot landelijke keukens, van nostalgische keukens tot design keukens.Onze Keller collectie is onze veelzijdige basiscollectie eigentijdse keukens waarin alle stijlen, design, klassiek, modern, nostalgisch en landelijk zijn vertegenwoordigd. Verkrijgbaar in oneindig veel materialen, sferen, modellen en kleuren. Tevens zijn alle stijlen perfect te combineren met elkaar. Hierdoor kunt u uw keuken geheel naar eigen stijl ontwerpen.

Verschillende keukenstijlen van Keller Keukens

De design collectie onderscheidt zich door een stijlvolle balans van tijdloos design en innovatieve techniek, maar vooral door het feit dat het hier om greeploze keukens gaat. Een greeploos profiel is minimalisme in zijn meest pure vorm en een van de hotste trends. Doordat grepen achterwege worden gelaten, ontstaat er een mooie, doorlopende belijning in de keuken. Dit geeft niet alleen een strakke uitstraling, maar de greeploze keuken is ook eenvoudig schoon te maken en ergonomisch in gebruik.

Heeft u geen tijd om naar de showroom te komen?

Dan is het natuurlijk mogelijk dat een van onze adviseurs bij u thuis aan de keukentafel aanschuift. Kunt u wel naar de showroom komen maar helaas niet overdag? Dan kunnen we u ook in de avonduren helpen. Klik hier om online een afspraak (zowel overdag, in de avonduren als bij u thuis) in te plannen met een van onze adviseurs.

Keller Keukens
Keller Keukens
Keller Keukens