Filosofie - Keukencentrum Berkers

Filosofie

Wat ooit begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid tot een allround keukenbedrijf. Met reeds 40 jaar ervaring weten wij u alles te vertellen op het gebied van keukens. Berkers is een keukencentrum met een duidelijk eigen filosofie. Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen en een eerlijk en duidelijk beeld krijgen van hun toekomstige keuken.

Gastvrij en klantvriendelijk

Onze personeelsleden zijn stuk voor stuk ‘vakmensen met het hart op de goeie plek’. Geen snelle verkopers, maar kundige adviseurs die bovenal passen bij de filosofie van ons bedrijf. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het in de keukenbranche zeker niet. Wij doen alles met zorg en tijd voor de klant. Hier heeft u als klant ook recht op. Want een keuken kopen is niet iets dat je ‘zomaar even doet’. Klanten die na een bezoek aan ons keukencentrum de deur uitstappen, moeten dat doen met een gevoel van ‘het was heerlijk om hier te zijn’.

De 8 zekerheden

Wij doen niet mee aan hoge kortingsystemen en globale offertes die voor veel onduidelijk zorgen. Bij ons weet u wat u koopt en wat het kost. Dat hebben we vertaald in 8 zekerheden die u zeker zullen aanspreken:

Direct een vaste lage netto prijs.
Uitstel van betaling tot na de montage van uw keuken.
5 jaar volledige garantie.
Een 3-dimensionale presentatie van uw keuken op groot scherm.
Na 4-5 jaar een gratis servicebeurt.
Keukens voor ieder budget.
Eigen meubelwerkplaats voor specifiek maatwerk.
Gratis thuis inmeten.

Kwaliteit en duurzaamheid

Ons pand aan de Florijn in Deurne weerspiegelt onze kernwaarden. Een modern bouwwerk dat innovatie, snelheid, toegankelijkheid en kwaliteit uitstraalt. Precies dat wat wij belangrijk vinden. Ons pand is bovendien gebouwd met duurzame materialen en energiebesparing speelt een belangrijke rol. We hebben geen CV-installatie, geen koelinstallatie, geen radiatoren en zelfs geen gasaansluiting: alles wordt geregeld door milieuvriendelijk gebruik van aardwarmte of -koude. Ook van binnen is alles modern ingericht met de meest energiezuinige keukens.

Kom het zelf ervaren

Via onze website kunt u alvast een kijkje nemen, maar uiteraard ontvangen wij u graag persoonlijk bij Keukencentrum Berkers. Gezellig aan de keukentafel met koffie en appelgebak! Kom gerust eens langs voor een persoonlijke rondleiding door ons bedrijf. Een kijkje achter de schermen hoort hier natuurlijk ook bij. Dan ziet u meteen onze eigen werkplaats, onze voorraad en het logistiek apparaat. Aanvullende activiteiten om u op elk moment optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook hierin onderscheiden wij ons graag. Kom het zelf ervaren! Omdat we tevens aangepaste keukens leveren, is rekening gehouden met rolstoelgebruikers: er is een lift en een toilet voor mindervaliden aanwezig. Verder is er voldoende parkeergelegenheid en uiteraard zorgen we ook dat uw kinderen zich prima kunnen vermaken.

Graag tot ziens bij keukencentrum Berkers!

Ad van de Meulenreek

Contactgegevens

Wij vinden het leuk om met u in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik ons contactformulier of zie onze gegevens hieronder om contact met ons op te nemen!
U kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media.

Keukencentrum Berkers
Florijn 10 a
5751 PC Deurne
T: 0493 312570
E: info@keukencentrumberkers.nl

Kvk-nummer 17059854
BTW-nummer NL007692559B01

Vragen? Wij horen graag van u!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoonnummer *