Wat kost een keuken? - Keukencentrum Berkers

Wat kost een keuken?

Wat kost een keuken? Wij laten het u graag zien. Omdat Keukencentrum Berkers is aangesloten bij Úw Keuken Speciaalzaak is het mogelijk om zelf uw keukenprijs, online te berekenen. Veel mensen denken dat een keuken bij een Keuken Speciaalzaak altijd duurder is dan een vergelijkbare keuken die u koopt bij één van de grote ketens. Bereken nu direct uw keukenprijs online.

Ga naar uwkeukenspeciaalzaak.nl  en bereken je keukenprijs.

In deze kostenberekening kunt u in 10 eenvoudige stappen úw eigen keuken inrichten. Doormiddel van het maken van voorgelegde keuzes zoals apparatuur, blad, kasten, verlichting en nog veel meer. De keuzes die u maakt worden direct vertaald in een totale richtprijs. Het kost u slechts enkele minuten om deze schatting boven tafel te krijgen. De prijzen zijn gebaseerd op een gemiddelde adviesprijs van elk element apart. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom voor uitgebreide offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u geen tijd om naar de showroom te komen?

Dan is het natuurlijk mogelijk dat een van onze adviseurs bij u thuis aan de keukentafel aanschuift. Kunt u wel naar de showroom komen maar helaas niet overdag? Dan kunnen we u ook in de avonduren helpen. Klik hier om online een afspraak (zowel overdag, in de avonduren als bij u thuis) in te plannen met een van onze adviseurs.

Nieuwsgierig hoe uw droomkeuken er in het echt uitziet?