Wat doet u met uw oude keuken? - Keukencentrum Berkers

Wat doet u met uw oude keuken?

U koopt een nieuwe keuken, maar wat doet u met uw oude keuken? Voor ons vanzelfsprekend maar voor veel mensen een struikelblok, wij helpen u op weg. Er zijn verschillende mogelijkheden, deze lichten we graag aan u toe. Zelf slopen, verkopen of laten afvoeren het zijn stuk voor stuk mogelijkheden.

1. Normaal wordt ervan uitgegaan dat u uw oude keuken zelf sloopt en afvoert. Wij adviseren u graag over de beste wijze van demontage. Wellicht bent u van plan enkele apparaten of andere zaken van uw oude keuken her te gebruiken. Dit is natuurlijk meestal gewoon mogelijk. De niet (her)bruikbare restanten van uw oude keuken dient u naar de stort te brengen.

2. Naast het feit dat u zelf uw keuken kan slopen en afvoeren is het wellicht een idee deze te koop of zelfs gratis aan te bieden (via internet). Hier is uit onze ervaring een groot publiek voor. De koper dient de keuken dan zelf uit elkaar te komen halen en mee te nemen. Zo kost het ú weinig moeite en hoeft u niet naar de stort.

3. Berkers ontzorgt. Indien gewenst komen wij uw oude keuken demonteren, ook voeren wij de oude keuken voor u af, hiermee houden we rekening met het milieu doormiddel van het scheiden van het afval. Vraag onze adviseurs om de kosten die hieraan zijn verbonden. Naast het demonteren en het afvoeren van de oude keuken helpen wij u óók graag verder met andere zaken welke betrekking hebben op de keukenruimte zoals een stukadoor, loodgieter, elektricien, tegelzetter etc.

Klik hier om te kijken hoe je het beste je oude keuken kunt verkopen op marktplaats.

Heeft u geen tijd om naar de showroom te komen?

Dan is het natuurlijk mogelijk dat een van onze adviseurs bij u thuis aan de keukentafel aanschuift. Kunt u wel naar de showroom komen maar helaas niet overdag? Dan kunnen we u ook in de avonduren helpen. Klik hier om online een afspraak (zowel overdag, in de avonduren als bij u thuis) in te plannen met een van onze adviseurs.

Begin uw zoektocht naar de perfecte keuken door eens lekker te bladeren in het grote boek Vooraf!