Opening vestiging in Den Bosch Keukencentrum Berkers

Keukencentrum Berkers opent een vestiging in Den Bosch!

We openen binnenkort een compleet nieuwe en uitgebreide keukenshowroom op het bedrijventerrein De Rietvelden in Den Bosch. Er wordt nu nog hard gewerkt aan de inrichting, maar, zo belooft vestigingsleider Edwin Bol, dankzij de hulp van vrienden en netwerk is binnenkort alles klaar.

We zijn al 45 jaar een begrip in Noord-Brabant. Na vestigingen te hebben geopend in Nuland en Deurne is het nu tijd voor een derde vestiging in de provincie. De vestiging in Den Bosch krijgt een winkeloppervlakte van 300m2. Behalve 15 keukens die voldoen aan de laatste keukentrends kunnen mensen hier ook terecht voor een totaalconcept. Dit alles onder het genot van een goede kop koffie (of thee) en de Brabantse gastvrijheid!

Het totaalconcept kunnen wij aanbieden dankzij de Bossche mentaliteit! Hechte vrienden en zakelijke relaties spannen zich namelijk samen in voor de zaak en zijn klanten. Edwin heeft o.a. vrienden die planten of vloertegels kunnen leveren, maar ook mensen die mee kunnen denken met de lichtplannen. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.

Wil je een volledig nieuwe keuken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

"We hebben veel zin in de opening van deze vestiging en willen iedereen die heeft geholpen bedanken," aldus Edwin Bol, "maar ik ben ook erg TROTS. Trots op de zaak, de locatie, en vooral trots op iedereen die dit mogelijk hebben gemaakt!"

 

 

 

Opening Vestiging In Den Bosch