Klassieke keuken - Keukencentrum Berkers

Klassieke keuken

Serviesgoed, bestek en pannen mogen weer gezien worden. Dat geldt zeker in de klassieke keuken. Met bordenrekken, ophangrekken en andere details kunt u uw keuken zo aankleden dat deze een persoonlijk karakter krijgt. Nostalgische keukens ademen de authentieke sfeer uit van een boerenkeuken of een keuken in grootmoedersstijl. Zoals een keuken  met een nostalgisch front met raamwerk van massief eikenhout, glazen binnenpanelen en grepen in messing decor.

Creëer zelf uw nostalgische keuken

U herkent een nostalgische keuken onder andere aan het overvloedige gebruik van materialen als hout en steen. Fronten van massief hout, al dan niet geschilderd in warme, natuurlijke kleuren. Een houten werkblad en een groot vierkanten, keramische spoelbak met kruiskopkraan (eventueel voorzien van de laatste technische snufjes) maken het geheel in stijl af. En wat dacht u van kleine decoratieve tegeltjes aan de wand of zelfs in de spoelbak? In patroon of met ornamenten kunt u zo eenvoudig een ambachtelijke keuken creëren.

De schouw: blikvanger in uw nostalgische keuken

Belangrijk onderdeel van een nostalgische keuken is de schouw. In veel situaties is het belangrijk dat de schouw voor uw ambachtelijke keuken op maat gemaakt kan worden. Keukencentrum Berkers heeft de kennis en mogelijkheden in huis om voor uw keuken de perfecte maatwerkschouw te realiseren. En deze kunnen we u van te voren in 3D op een groot scherm laten zien, zodat u een goed beeld krijgt van de indeling en inrichting van uw eigen ambachtelijke keuken.

Kom kijken naar uw nieuwe nostalgische keuken!

Met name ons huismerk Schmidt keukens biedt een uitgebreide collectie nostalgische keukens. Topkwaliteit keukens met 5 jaar volledige garantie! Hiervan hebben wij er diverse in de showroom staan. Hier vindt u ook voorbeelden van enkele schouwen. Loop eens vrijblijvend bij ons binnen. Wanneer u van te voren een afspraak maakt is er zeker een adviseur voor u beschikbaar.

Nieuwsgierig hoe uw droomkeuken er in het echt uitziet?