Keukens in Venlo - Keukencentrum Berkers

Keukens in Venlo

Keukencentrum Berkers levert de mooiste keukens, ook in Venlo en omstreken!  Al meer dan 40 jaar voorzien wij onze klanten van complete, duurzame en degelijke keukens. In onze showroom, van maar liefst 1500 m2, laten wij u graag al onze mogelijkheden zien. Keukencentrum Berkers heeft keukens voor ieder budget en levert keuken in allerlei soorten, zoals landelijke keukens, design keukens, greeploze keukens, tijdloze keukens en maatwerk keukens.

Wij maken voor u, geheel vrijblijvend, een 3D-ontwerp van uw toekomstige keuken zodat u vooraf een duidelijk beeld krijgt van hoe uw keuken eruit komt te zien. Indien gewenst kunnen wij dit ontwerp zelfs op groot scherm bij ons in de showroom aan u presenteren. Na de presentatie van het ontwerp, ontvangt u van ons direct een duidelijke, heldere offerte met een scherpe netto prijs.

Heeft u geen tijd om naar de showroom te komen?

Dan is het natuurlijk mogelijk dat een van onze adviseurs bij u thuis aan de keukentafel aanschuift. Kunt u wel naar de showroom komen maar helaas niet overdag? Dan kunnen we u ook in de avonduren helpen. Klik hier om online een afspraak (zowel overdag, in de avonduren als bij u thuis) in te plannen met een van onze adviseurs.

Wij regelen alles voor u

Wij ontwerpen en monteren niet alleen uw keuken, wij ontzorgen u, en wel van A tot Z. Wij verzorgen namelijk, indien gewenst, de loodgieter, elektriciën, stucadoor en schilder. Daarbij zorgen wij ook voor de planning van deze personen. 
U hoeft nergens meer naar om te kijken. Dit doen wij al meer dan 40 jaar, ook bij u in Venlo.

Waarom Keukencentrum Berkers
Veilig: betaling 8 dagen na montage-levering van de keuken.
Zeker: 5 jaar volledige garantie, Gratis nastelbeurt na 4,5 jaar.
Duidelijk: direct een eerlijke en netto prijs.
Kwaliteit: al 12 jaar het kwaliteitskeurmerk.
Betrouwbaar: al 40 jaar een vertrouwd adres in uw regio.
Keukencentrum Berkers renoveert de mooiste keukens, ook in Venlo

Keukencentrum Berkers ontwerpt en plaatst niet alleen nieuwe keukens, we kunnen ook uw huidige keuken renoveren. Wilt u kosten besparen of wilt u weer helemaal up to date zijn met nieuwe inbouwapparatuur maar toch uw oude vertrouwde keukenindeling handhaven; dan is renovatie de oplossing.

Wij kunnen uw keuken moderniseren en weer jaren mee laten gaan door bijvoorbeeld fronten, handgrepen, het werkblad, de spoelbak, de kraan en inbouwapparatuur te vervangen. Dit kan vaak voor een veel lagere prijs dan die van een nieuwe keuken. Uw Venlose keuken wordt weer de mooiste, als u deze laat renoveren door Keukencentrum Berkers!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor een nieuwe keuken of wilt u graag uw keuken renoveren vraag dan hier ons gratis keuken ideeënboek aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs

Contactgegevens

Wij vinden het leuk om met u in contact te komen. Wees dus geen vreemde en gebruik ons contactformulier of zie onze gegevens hieronder om contact met ons op te nemen!
U kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media.

Keukencentrum Berkers
Florijn 10 a
5751 PC Deurne
T: 0493 312570
E: info@keukencentrumberkers.nl

Kvk-nummer 17059854
BTW-nummer NL007692559B01

Vragen? Wij horen graag van u!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Telefoonnummer *