Keukenrenovatie - Keukencentrum Berkers

Keukenrenovatie

In veel gevallen is uw keuken nog niet aan vervanging toe, maar zijn bepaalde onderdelen wel versleten. In dit geval kunt u uw keuken (deels) renoveren. De meeste renovaties bestaan uit het vervangen van apparatuur. In de meeste gevallen is apparatuur na 10 tot 15 jaar technisch aan vervanging toe. Keukencentrum Berkers is hierin gespecialiseerd.

Zeker wanneer u bij ons uw keuken heeft gekocht is het voor ons eenvoudig te bepalen welk merk en type apparaat bij u in de keuken zou passen. Tegen een scherpe prijs kunnen wij voor u een gunstig voorstel doen.

Wanneer uw keukendeuren en/of hang en sluitwerk versleten is, is dit voor ons ook een mooie klus die we uitstekend aan kunnen en graag voor u uitvoeren. Zo kunt u o.a. kiezen voor nieuwe deuren, laden en scharnieren, maar ook kan vaak de oude deur nog hergebruikt worden door ze een tweede leven te geven. Een veel voorkomende oplossing is het opnieuw spuiten van alle keukenfronten. Voor een relatief laag bedrag heeft u een compleet nieuw ogende keuken.

Veel mensen willen na verloop van tijd ook een ander werkblad. Een mooie klus voor onze montagedienst. Het oude blad wordt verwijderd, het nieuwe gemonteerd. Het oude blad nemen we mee en voeren we netjes af.

Heeft u geen tijd om naar de showroom te komen?

Dan is het natuurlijk mogelijk dat een van onze adviseurs bij u thuis aan de keukentafel aanschuift. Kunt u wel naar de showroom komen maar helaas niet overdag? Dan kunnen we u ook in de avonduren helpen. Klik hier om online een afspraak (zowel overdag, in de avonduren als bij u thuis) in te plannen met een van onze adviseurs.

Begin uw zoektocht naar de perfecte keuken door eens lekker te bladeren in het grote boek Vooraf!