Keukencentrum Berkers - Keukenperfectie uit Noord-Brabant

Keukencentrum Berkers

Keukenperfectie uit Noord-Brabant

Keukencentrum Berkers

Op dit moment zijn de showrooms van Keukencentrum Berkers gesloten. Echter zijn wij gewoon telefonisch bereikbaar en staan wij voor u klaar tijdens deze lockdown. Mocht u toch advies willen hebben over uw nieuwe keuken of van ons een offerte willen ontvangen dan kunnen wij u toch helpen. Onze adviseurs komen bij u langs als u dit wil. Bel ons op voor een afspraak bij u thuis. We kunnen natuurlijk niet de showroom naar u thuis brengen, maar we kunnen wel een heleboel zaken verduidelijken a.h.v. foto’s en beelden die we u tijdens dit gesprek kunnen laten zien. Ook kunt u via Teams of via een andere digitale manier een afspraak met onze adviseurs maken als u dit wenst. De geplande leveringen en montage gaat gewoon door. Houdt u wel de richtlijnen in het oog, wij doen dat ook. Wij staan in ieder geval voor u klaar!

Team Keukencentrum Berkers Deurne, Den Bosch en Nuland.

 

--

Al meer dan 45 jaar is Keukencentrum Berkers gevestigd in het ons zo geliefde Noord-Brabant. Een plek waar de gemoedelijke Brabantse sfeer aanwezig is, de koffie altijd klaar staat en we afspraken nakomen. Door samen te werken met de allerbeste merken kunnen we met recht stellen dat Berkers keukens altijd verrassend zijn, in oplossing, in prijs en in kwaliteit. We zeggen niet voor niets verrassend Berkers, omdat we onze klanten al sinds 1974 verrassen en dat blijven we nog heel lang doen! U bent van harte welkom.

Keuken stijlen

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Klik dan hier om te zien hoe wij al uw zorgen wegnemen, uw inspiratie geven en antwoorden geven op al uw vragen.

Onze merken

Wij werken alleen met topmerken. Bent u benieuwd welke merken wij verkopen? Klik dan op de button hier onder.

Inspiratie

Ook benieuwd naar de opgeleverde keukens? Hier kunt u een overzicht vinden van de keukens bij de mensen thuis.

Blogs

Onze specialisten schrijven regelmatig leuke en informatieve blogs met waardevolle tips

Onze vestigingen

Vestiging Deurne
Florijn 10a
5751 PC Deurne

Vestiging Nuland
Kerkstraat 4
5391 AA Nuland

Vestiging Den Bosch
Jagersheuvelstraat 2c
5222 BJ ’s-Hertogenbosch