Groots Keukenevent Deurne - 1 Juni Keukencentrum Berkers

Groots Keukenevent Keukencentrum Berkers Deurne

Kom gezellig langs bij Keukencentrum Berkers Deurne tijdens ons Groots Keukenevent! Deze dag staat volledig in het teken van inspiratie, advies en culinaire verrassingen, inclusief springkussen voor de jongere bezoekers! Ontdek wat wij, samen met de deelnemende bedrijven, allemaal te bieden hebben onder het genot van een hapje en een drankje.

Wat kunt u verwachten?

Kraampjes met de nieuwste trends
Loop langs de verschillende kraampjes waar de deelnemende bedrijven hun producten laten zien, zuivelboerderij de Vrolijke Koe, Mind on wine, Angala schept op, Tante Toetie, Studio Huis&Thuis en Optidee zullen aanwezig zijn.

Gratis interieuradvies
Heeft u plannen voor een nieuwe keuken of wilt u uw huidige interieur een upgrade geven? Meld u dan aan voor een vrijblijvende interieuradvies sessie. De adviseur van IRIS - Oog voor kleur & design staat klaar om u te voorzien van persoonlijk advies dat perfect aansluit bij uw wensen. Aanmelden kan eenvoudig via het formulier onder/langs de tekst.
Een adviesgesprek duurt 45 minuten, de adviseur neemt met u uw ruimte door en gaat aan de slag met een indeling die goed aansluit op uw interieurwensen.
Er zijn ook mogelijkheden voor advies op het gebied van kleur, materiaal of afwerkingen.
Let op: voor een interieuradvies is het noodzakelijk dat u de plattegrond van uw woning meeneemt.

Kookdemo's van Siemens en ATAG
Laat u inspireren door de kookdemo's verzorgd door de experts van Siemens en ATAG. Ervaar de kwaliteit en het gebruiksgemak van hun nieuwste keukenapparatuur en ontdek hoe deze technologieën uw kookervaring kunnen transformeren.

Voor wie?

Dit evenement is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in interieur of simpelweg houdt van lekker eten en gezelligheid. Of u nu op zoek bent naar inspiratie voor uw eigen huis of gewoon een leuke dag uit wilt met het gezin, er is voor ieder wat wils.

Praktische Informatie:
Datum: 1 Juni 2024
Tijd: 9:30 tot 16:00 uur
Locatie: Keukencentrum Berkers Deurne, Florijn 10A

Schrijf u hier in voor een vrijblijvend interieuradvies!

Groots Keukenevent Den Bosch 8211 1 Juni
Schrijf u hier in voor een vrijblijvend interieuradvies!

Groots Keukenevent Den Bosch 8211 1 Juni