Een nieuwe keuken kopen - Keukencentrum Berkers

Een nieuwe keuken kopen

Waarmee dient u allemaal rekening te houden wanneer u een keuken koopt? Allereerst is het belangrijk dat u koopt bij een betrouwbare keukenzaak.

Betrouwbaarheid kunt u op verschillende manieren controleren. Zo kunt u bij familie en vrienden terecht voor eerlijk advies hieromtrent. Ook maken veel bedrijven gebruik van reviews, hetzij via hun eigen website of via neutrale websites zoals www.klantenvertellen.nl. Ook websites als Tros Radar geven vaak inzicht over de prestaties van een keukenaanbieder.

Een nieuwe keuken kopen? Gebruik deze gratis Keukenchecklist

Wanneer u uw keuze gemaakt heeft kunt u aan de slag. Het is altijd belangrijk goed voorbereid op pad te gaan. Zo helpt het maken van een checklist u bij het maken van de juiste keuzes. Klik hier om onze checklist te downloaden.

In die checklist dient u minimaal alle eigenschappen te omschrijven waaraan uw nieuwe droomkeuken dient te voldoen. Zo zijn er begrippen zoals werkhoogte, benodigde kastruimte, welke apparatuur, hoe wilt u koken, is uw keuken een werkplek voor u of is koken een hobby. Besteedt u dus veel tijd aan koken en spendeert u dus veel tijd in uw keuken. In dat laatste geval zullen uw eisen hoger liggen.

Belangrijk is ook dat u zaken noteert die u in uw huidige keuken storen, dus die beter moeten!!

Wanneer u naar de keukenspecialist gaat is het gemakkelijk om de maten van uw keuken mee te nemen. Aan de hand van uw wensen kan de keukenadviseur voor u het best passende voorstel maken. Geef ook duidelijk aan wat uw wensen zijn en wat u voor uw nieuwe keuken wilt uitgeven. (uw investeringsbedrag).

Vraag ook hoe precies de garantievoorwaarden zijn en hoe de prijsopbouw is.

Nieuwsgierig hoe uw droomkeuken er in het echt uitziet?